OPG Josip Salaić http://www.opg-salaic.hr/ OPG Josip Salaić tradicionalno se bavi poljoprivredom. Na svom OPG uzgajamo junad, konje lipicance, ekološkom proizvodnjom lucerne i proizvodnjom različitih žitarica. hr Uzgoj konja lipicanaca http://www.opg-salaic.hr/o/domace-zivotinje/uzgoj-konja-lipicanaca/27102

Konje uzgajamo iz tradicije, za jahanje i zapregu, povremeno prodajemo neka grla. Planiramo i uslugu vožnje mladenaca fijakerom.

Baliranje sijena i slame http://www.opg-salaic.hr/o/usluge-i-ostalo/baliranje-sijena-i-slame/27103

Vršimo usluge baliranja rolo balirkom marke Claas Roland 46 u mrežicu. Rolo bale su veličine 120 x 120 cm.

Cijena je 30 kn po bali, a za veće količine po dogovoru.

Korekcija i liječenje bolesti papaka http://www.opg-salaic.hr/o/usluge-i-ostalo/korekcija-i-lijecenje-bolesti-papaka/27104

Po struci sam veterinarski tehničar i inženjer zootehnike. Obavljam usluge stručne korekcije I liječenja bolesti papaka.

Radim sa velikim specijaliziranim mliječnim farmama ali i sa malim proizvođačima. Mogu prepoznati i uspješno izliječiti gotovo svaku kravu, čak i one koje su u jako teškom stanju i ne mogu se kretati.

Proizvodnja lubenica http://www.opg-salaic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/proizvodnja-lubenica/27105

Područje općine Tovarnik idealno je za proizvodnju lubenice. Poznata je "Ilačka ljubenica" koja se proizvodi u našoj općini.

Bavimo se proizvodnjom lubenice na površini od oko 1 ha i prodajemo ih u maloprodaji. Lubenice su zaista vrhunske, a to mogu posvjedočiti brojni zadovoljni kupci!